Kunnonkuntoon.fi

Kunnonkuntoon.fi on liikunta-alan kehitys-, koulutus- ja ohjauspalveluja tarjoava yritys, jonka asiakkaita ovat niin yksilöt, ryhmät, yhteisöt kuin yritykset.

Palvelut

Liikunta-alan kehitys- ja koulutuspalvelut

Hyvinvointi- ja liikunnanohjauspalvelut

Kehitys- ja koulutuspalvelut

 Jokainen menestyvä liikunta-alan yritys luo hyvinvointia ympärilleen. Kunnonkuntoon.fi auttaa liikunta-alan toimijoita maksimoimaan potentiaalinsa tuottamalla liikunta-alan yrityksille ja yhteisöille bisnesmuotoilua, markkinointipalveluita sekä opetus-, koulutus- ja tutkimuspalveluita.

 

MARKKINOINTI JA BISNESMUOTOILU

Oletko ajatellut, mitä asiakkaasi todella on ostamassa? Lopeta myyminen ja aloita auttaminen. Autamme sinua tuottamaan arvoa asiakkaillesi. Käytämme yrityksellesi sopivia työkaluja markkinoinnissa, jotta tavoitat ja kohtaat tärkeimmät asiakkaasi.

OPETUS JA KOULUTUS

Opetus- ja koulutuspalvelumme opetussisällöt perustuvat tietelliseen näyttöön ja aktiiviseen vuorovaikutukseen. Opetustilanteessa annamme osallistujille konkreettisia työkaluja, jotka auttavat heitä kehittämään osaamistaan ja auttamaan muita.

 

TUTKIMUS

Tieteellisen tutkimuksen avulla voidaan löytää yhä paremmin toimivia tapoja liikkua. Tieteellinen ajattelutapa on taustalla kaikessa toiminnassamme. Voimme osallistua tutkimustyöhön projektissasi, tai etsimme sinulle tieteellisesti tutkittua tietoa toimintasi tueksi.

Kysy lisää!

Hyvinvointi- ja liikunnanohjauspalvelut

Hyvinvointi- ja liikunnanohjauspalveluissa jokainen kunnonkuntoon.fi asiakas kohdataan aidosti yksilöllisesti. Erityisesti haluamme auttaa ihmisiä, jotka eivät vielä ole löytäneet liikunnan kipinää. Etsitään yhdessä sinun elämääsi sopivia ratkaisuja hyvinvointisi lisäämiseksi.

FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSI

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa sinua ymmärtämään elämäsi kuormituksen ja palautumisen suhdetta. Kolme päivää kestävä sykevälivaihtelumittaus antaa sinulle paljon tietoa esimerkiksi unesi ja palautumisesti laadusta, erilaisista stressitekijöistä, aktiivisuudestasi ja fyysisen harjoittelusi laadusta. Autan sinua toteuttamaan testin ja ottamaan askelia elinvoimaisempaan huomiseen.

RYHMÄLIIKUNTA

Ohjaamassamme ryhmäliikunnassa jokaisella osallistujalla on tervetullut ja yksilöllisesti kohdattu olo. Tarjoamme erilaisille ihmisille vaihtoehtoja, jotta jokainen pääsisi haastamaan itseään turvallisesti ja nauttimaan liikunnasta.

YKSILÖVALMENNUS

Meillä jokaisella tulisi olla oma valmentaja. Hyvinvointisi koostuu levon, kuorman ja ravinnon oikeaoppisesta yhdistämisestä. Anna meidän auttaa sinua löytämään elämääsi sopiva tapa liikkua ja voida kokonaisvaltaisesti hyvin. Valmennusfilosofiamme pohjautuu tieteelliseen näyttöön, jonka hyödyntämisessä auttaa laaja kokemuspankki.

Kysy lisää!

Yritys

Kunnonkuntoon.fi palvelut tuottaa Janne Pyykönen (Liikuntatiedeiden maisteri, liikunnanohjaaja AMK)

Olen liikunta-alan monitoimija, jolla on yli 10 vuoden kokemus liikuntakentältä ja jatkuva halu kehittyä. Haluan jakaa osaamistani eteenpäin mahdollisimman monipuolisesti. Tämä tavoite on taustalla Kunnonkuntoon.fi:n perustamisessa.

Lue lisää kokemuksestani ja verkostoidu kanssani Linkedinissä tästä linkistä.

Janne Pyykönen

Yhteystiedot

Toimimme Vuokatista käsin siellä missä sinäkin.
+358 44 284 8083