Kunnonkuntoon.fi

Kunnonkuntoon.fi on liikunta-alan kehitys-, koulutus- ja ohjauspalveluja tarjoava yritys, jonka asiakkaita ovat niin yksilöt, ryhmät, yhteisöt kuin yritykset.

Palvelut

Liikunta-alan kehitys- ja koulutuspalvelut

Liikunnanohjauspalvelut

Kehitys- ja koulutuspalvelut

 Jokainen menestyvä liikunta-alan yritys luo hyvinvointia ympärilleen. Kunnonkuntoon.fi auttaa liikunta-alan toimijoita maksimoimaan potentiaalinsa tuottamalla liikunta-alan yrityksille ja yhteisöille bisnesmuotoilua, markkinointipalveluita sekä opetus-, koulutus- ja tutkimuspalveluita.

 

MARKKINOINTI JA BISNESMUOTOILU

Oletko ajatellut, mitä asiakkaasi todella on ostamassa? Lopeta myyminen ja aloita auttaminen. Autamme sinua tuottamaan arvoa asiakkaillesi. Käytämme yrityksellesi sopivia työkaluja markkinoinnissa, jotta tavoitat ja kohtaat tärkeimmät asiakkaasi.

OPETUS JA KOULUTUS

Opetus- ja koulutuspalvelumme opetussisällöt perustuvat tietelliseen näyttöön ja aktiiviseen vuorovaikutukseen. Opetustilanteessa annamme osallistujille konkreettisia työkaluja, jotka auttavat heitä kehittämään osaamistaan ja auttamaan muita.

 

TUTKIMUS

Tieteellisen tutkimuksen avulla voidaan löytää yhä paremmin toimivia tapoja liikkua. Tieteellinen ajattelutapa on taustalla kaikessa toiminnassamme. Voimme osallistua tutkimustyöhön projektissasi, tai etsimme sinulle tieteellisesti tutkittua tietoa toimintasi tueksi.

Kysy lisää!

Liikunnanohjaus

Liikunnanohjauspalveluissa jokainen kunnonkuntoon.fi asiakas kohdataan aidosti yksilöllisesti. Erityisesti haluamme auttaa ihmisiä, jotka eivät vielä ole löytäneet liikunnan kipinää. Etsitään yhdessä sinun elämääsi sopivia ratkaisuja hyvinvointisi lisäämiseksi.

RYHMÄLIIKUNTA

Ohjaamassamme ryhmäliikunnassa jokaisella osallistujalla on tervetullut ja yksilöllisesti kohdattu olo. Tarjoamme erilaisille ihmisille vaihtoehtoja, jotta jokainen pääsisi haastamaan itseään turvallisesti ja nauttimaan liikunnasta.

YKSILÖVALMENNUS

Meillä jokaisella tulisi olla oma valmentaja. Hyvinvointisi koostuu levon, kuorman ja ravinnon oikeaoppisesta yhdistämisestä. Anna meidän auttaa sinua löytämään elämääsi sopiva tapa liikkua ja voida kokonaisvaltaisesti hyvin. Valmennusfilosofiamme pohjautuu tieteelliseen näyttöön, jonka hyödyntämisessä auttaa laaja kokemuspankki.

Kysy lisää!

Kunnonkuntoon.fi valmennusfilosofia

Jokaiselle on mahdollista löytää sopiva tapa liikkua. Kun kuormitus, ravinto ja lepo ovat toisiinsa nähden oikeissa suhteissa, voi ihminen hyvin.

Harjoitteluun tulee luoda olosuhteet, jossa voit haastaa rajojasi ja kokea samalla onnistumisen elämyksiä. Tämä onnistuu kun elämäsi otetaan huomioon kokonaisuutena. Emme voi treenata tai toimia tyhjiössä, vaan olemme aina yhteydessä muuhun maailmaan. Jokainen ihminen on yksilö, jolle eri asiat ovat tärkeitä. Kun tavoitteesi on suhteutettu omiin arvoihisi ja lähtötilanteeseesi, on niiden tavoittelu jo itsessään palkitsevaa.

Oikealla tavoitteenasettelulla, ohjelmoinnilla ja luottamuksella tekemiselle syntyy merkitys ja saavutat sinulle tärkeitä asioita.

 

Yritys

Kunnonkuntoon.fi palvelut tuottaa Janne Pyykönen (Liikuntatiedeiden maisteri, liikunnanohjaaja AMK)

Olen liikunta-alan monitoimija, jolla on yli 10 vuoden kokemus liikuntakentältä ja jatkuva halu kehittyä. Haluan jakaa osaamistani eteenpäin mahdollisimman monipuolisesti. Tämä tavoite on taustalla Kunnonkuntoon.fi:n perustamisessa.

Janne Pyykönen janne@kunnonkuntoon.fi

Työkokemus

 • Tutkija
 • Yksilöliikuntavastaava
 • Yksilövalmentaja
 • Kuntosaliohjaaja
 • Liikunta-alan asiakaspalvelu
 • Opettaja
 • Kouluttaja
 • Myyntityö

Koulutus

 • Liikuntatieteiden Maisteri
 • Liikunnanohjaaja AMK
 • Näyttötutkintomestari
 • Kaupallinen tuottaja
 • Markkinoinnin aineopinnot
 • Liikuntabiologian perusopinnot
 • Uimaopettaja/Hengenpelastaja

TAIDOT

Hyvinvointi- ja liikuntavalmennus
90%
Opetus- ja tutkimustyö
90%
Urheilun ajanotto- ja tulospalvelu
87%
Liikunta-alan asiakaspalvelu
99%
Liikunta-alan markkinointi
87%

Yhteystiedot

Toimimme Vuokatista käsin siellä missä sinäkin.
+358 44 284 8083

Yhteydenottolomake